Herschel Supply
Συμβουλές & Tips

Herschel Supply

Από τότε που η καναδική μάρκα Herschel Supply ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ετικέτα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Έχει γνωρίσει το είδος της σπάνιας και γρήγορης επιτυχίας που οι περισσότερες εταιρείες μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Μετατρέπεται σε μια από τις πιο καλτ επωνυμίες στον πλανήτη.

Είτε είστε επιχειρηματίας στη Γουόλ Στριτ, είτε νεαρό παιδί στο δρόμο για το σχολείο, η συνεχώς διευρυνόμενη πελατειακή βάση των προσφορών της Herschel Supply φαίνεται να είναι ατελείωτα πιο διαφοροποιημένη. Ακριβώς όπως η γκάμα των προϊόντων της, η οποία συνέχισε να επεκτείνεται εκθετικά.
Αρχικά γνωστή για τις σύγχρονες αποδόσεις κλασικών σιλουετών σακιδίων πλάτης, η γκάμα της Herschel έχει από τότε διευρυνθεί για να περιλαμβάνει πολλά περισσότερα. Τώρα υπάρχουν αποσκευές, μια ευέλικτη επιλογή από totes, duffels, messengers. Φτάνοντας πέρα ​​από τα συμβατικά σύνορα και τα εμπόδια, τα βασικά στοιχεία του τρόπου ζωής έχουν σχεδιαστεί για νέα κανάλια ανακάλυψης.

Η συνεργασία με hard hitters, όπως η Star Wars, η Coca Cola και η Independent, έχει δείξει την ευελιξία των προϊόντων, αλλά και των πελατών της – οι περιορισμένες συλλογές με τη σφραγίδα Herschel έχουν γίνει ένα πολύ περιζήτητο αντικείμενο, δίνοντάς του αυθεντικότητα και μακροπρόθεσμη αφοσίωση.
Τώρα πωλείται σε περισσότερες από 90 χώρες, το μυστικό της επιτυχίας είναι αρκετά απλό.

Οι άνθρωποι θα αντιδρούν πάντα σε καλά σχεδιασμένα προϊόντα Σχεδιάζουμε λίγο πιο συγκεκριμένα για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, αλλά πιστεύουμε ότι η αισθητική μας είναι τόσο διαχρονική που αντηχεί πολύ πέρα ​​από αυτό. Είναι πολύ εκπληκτικό όταν βλέπεις ανθρώπους άνω των 70 ετών να κουβαλούν ένα Herschel και δεν φαίνεται παράταιρο».
Το κόλπο βρίσκεται στην απλότητά του.