Γνωρίστε τα Οπτικά Δημητριάδη Γνωρίστε τα Οπτικά Δημητριάδη
μπροστά στα μάτια σας από το 1932.
Ο Παναγιώτης Δημητριάδης ο παππούς και ιδρυτής της επιχείρησης ξεκίνησε το 1932 με ένα μικρό οπτικό κατάστημα αλλά προσεγμένο για την εποχή στη πόλη του Βόλου. Το 1990 η Κλείτα Δημητριάδη, διάδοχος και κόρη του, αναλαμβάνει τα ηνία και ανοίγει το πρώτο και έως τώρα μοναδικό κατάστημα οπτικών στην Ν. Ιωνία Βόλου. Σήμερα ο Λάμπης Τσουκαλάς, η Τρίτη Γενιά και εγγονός του Παναγιώτη Δημητριάδη συνεχίζει με επιτυχία την πορεία της παραδοσιακής επιχείρησης.

Το 2004 ο Λάμπης Τσουκαλάς ανοίγει το πρώτο Οπτικό Πολυκατάστημα στην Ελλάδα τόσο σε μέγεθος 250τμ , όσο και σε ποικιλία, διαφορετικότητα για την εποχή που κρατάει ακόμη και σήμερα.

2500 Γυαλιά Ηλίου «μπροστά στα μάτια σου» να δοκιμάσεις από όλα τα ενημερωμένα Brands του κόσμου της μόδας. Σκελετοί οράσεως από όλες τις τάσεις και υλικά , παιδικό εξειδικευμένο τμήμα για όλες τις ηλικίες και παθήσεις , Οπτομετρία , Φακοί Επαφής όλων των ποιοτήτων και καινοτομίας αλλά και Φωτογραφικές Μηχανές , Κυάλια και αξεσουάρ καθώς η ιστορία της φωτογραφίας ξεκινάει το 1950 περίπου όταν ο Παναγιώτης Δημητριάδης πουλούσε μηχανές και φίλμ για πολλά χρόνια.

Το σταθερό και εξειδικευμένο προσωπικό, η προτεραιότητα στους πελάτες μας και η συνεχής εξέλιξη είναι τα χαρακτηριστικά της τόσα χρόνια επιτυχίας των Οπτικών Δημητριάδη που είναι πλέον συνώνυμο των Οπτικών και σημείο αναφοράς στην πόλη του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Το 2021 , τα Οπτικά Δημητριάδη εξελίσσονται και μεταφέρουνε την πολυετή εμπειρία των Φυσικών της Καταστημάτων στο Online με ένα eshop που επίκεντρο έχει τον πελάτη τους,

Δηλαδή εσάς!