ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Συστήνεται στους Χρήστες να διαβάζουν προσεκτικά το σύνολο των πληροφοριών που εμπεριέχονται στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας καθώς και τους Όρους, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που αυτοί παραπέμπουν πριν από την αποδοχή τους.

1. Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω Courier, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με αντικαταβολή με επιβάρυνση 2€. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 500€, ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά.

 

2. Στο κατάστημά μας

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Ελ. Βενιζέλου 6, Βόλος), μπορείτε κατά την άφιξή σας να την εξοφλήσετε εκεί. 

 

3. Online Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Viva Payments, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

 

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε πολύ όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο sales@dimitriadisoptics.gr 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας ΟΠΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ι.Κ.Ε, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

Alpha Bank : GR4501403100310002330001266

Viva Wallet: GR7170100000000180187823196


5. Επιβεβαίωση λήψης εντολής πληρωμής

Αμέσως μετά τη λήψη της εντολής πληρωμής, η Εταιρείας παρέχει ή καθιστά διαθέσιμες στον πληρωτή, σε έντυπη μορφή ή σε σταθερό μέσο, τις εξής πληροφορίες όσον αφορά τις παρεχόμενες από Εταιρεία υπηρεσίες: 

α. τα στοιχεία αναφοράς που επιτρέπουν στον πληρωτή να ταυτοποιήσει την πράξη πληρωμής,

β. το ποσό της πράξης πληρωμής στο νόμισμα που χρησιμοποιείται στην εντολή πληρωμής,

γ. το ποσό των τυχόν επιβαρύνσεων για την πράξη πληρωμής, τις οποίες πρέπει να καταβάλει ο πληρωτής και, ανάλογα με την περίπτωση, την ανάλυση των ποσών των επιβαρύνσεων αυτών,

δ. την ημερομηνία λήψης της εντολής πληρωμής.