ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dimitriadisoptics.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Α) Στο χώρο σας από εταιρεία Courier

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από την Speedex Courier ή την Γενική Ταχυδρομική. Η παραγγελία σας αποστέλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως εντός 24 ωρών. Η παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος και εντός 10 εργάσιμων ημερών για τις απομακρυσμένες περιοχές.

Τα έξοδα αποστολής ανεξαρτήτου βάρους και όγκου είναι 4 €.

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων δεν είναι δεσμευτικοί για την εταιρεία ΟΠΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ι.Κ.Ε, καθώς είναι δυνατόν να επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες.

 

Β) Παραλαβή από το κατάστημα

Η επιλογή γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημά μας (Ελ. Βενιζέλου 6, Βόλος), παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 2 - 5 εργάσιμες ημέρες. 

 

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων μας καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας και βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Κόστος Αποστολής με Courier:

  • Για αγορές μέχρι 49.99€ η χρέωση είναι 4€.

Χρόνος αποστολής: 7 ημέρες (10 ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές)

  • Για αγορές πλέον των 50€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Χρόνος αποστολής: 7 ημέρες (10 ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές)

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.

 

Χρόνος παράδοσης

Η Εταιρεία παραδίδει σε εσάς προϊόντα που παραγγείλατε, το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από τη σύναψη της σύμβασης. Αν υπάρξει δικαιολογημένη καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας, οφείλετε να τάξετε στην Εταιρεία μία επιπλέον προθεσμία ανάλογη των περιστάσεων, ώστε να πραγματοποιηθεί η παράδοση. Αν και αυτή δεν τηρηθεί, δικαιούσθε να καταγγείλετε τη σύμβαση και η Εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, όλα τα χρήματα που είχαν πληρωθεί βάσει της σύμβασης.