Trends of 2023
Συμβουλές & Tips

Trends of 2023

Η μεγάλη Fashion επιστροφή για το 2023 είναι το νέο ρετρό που εκτείνεται από την ντίσκο εως τις boho σιλουέτες της δεκαετίας του ’70 με γήινους φιμέ φακούς, όχι μόνο γκρι και μπλε, αλλά και κάτι πιο τολμηρό όπως κόκκινοι, κίτρινοι και πράσινοι φακοί. 

Τα wraparounds αθλητικά γυαλιά ηλίου, τα oversized σε εντυπωσιακά σχήματα αλλά και τα γυαλιά χωρίς σκελετό είναι η απόλυτη τάση για τη φετινή χρονιά. To 2023 οι τάσεις είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου. 

Επιλογές όπως cat-eye, ταρταρούγες καθώς και έντονα χρώματα, διαφάνειες στο σκελετό ή στους φακούς είναι το απόλυτο trend για τις «έντονες» προσωπικότητες. 

Το 2023 θα "παίξει" πολύ και το ασημί με το γκρι. Φυσικά κλασσικό και πάντα σταθερό το μαύρο χρώμα. Μπορεί το μαύρο να κυριαρχεί και στα γυαλιά ηλίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν προτιμάς το χρώμα, θα βρεθείς εκτός μόδας, ίσα - ίσα! Στο αντίπαλο δέος του μαύρου, στις διεθνείς πασαρέλες, κυριάρχησαν χρωματιστοί σκελετοί αλλά και φακοί, με έμφαση στο άσπρο, το πράσινο, το μωβ, την ταρταρούγα και το κόκκινο.