Oscar and Frank
Συμβουλές & Tips

Oscar and Frank

HANDMADE

Οι σκελετοί μας είναι χειροποίητοι αποκλειστικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές γυαλιών πολυτελείας, σε μικρά οικογενειακά εργοστάσια με ηθική διαχείριση. Χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτή η σχολαστική διαδικασία διαρκεί πάνω από 90 ημέρες και απαιτεί περισσότερα από 50 βήματα από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

LENSES BY ESSILOR®

ESSILOR® SUN SOLUTION™ X Oscar & FRANK EYEWEAR BEYOND THE ORDINARY

Η Oscar & Frank Eyewear χρησιμοποιεί αποκλειστικά τους φακούς υψηλότερης ποιότητας από τον παγκοσμίου φήμης γαλλικό κατασκευαστή φακών Essilor® Sun Solution™, ηγέτη στην τεχνολογία αντηλιακών φακών που ανακαλύπτει εκ νέου τη μαγεία της όρασης στον ήλιο. Πολύ περισσότερο από τους συνηθισμένους φακούς, οι φακοί μας βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και της μόδας, για να σας προσφέρουν μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία.

Δημιουργήσαμε αντηλιακούς φακούς τόσο τεχνικούς όσο και αισθητικούς, οι οποίοι μεταμορφώνονται και προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες φωτός. Ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας, οι καινοτόμοι μας φακοί CR39 & APX (Nylon) θα σας προσφέρουν μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία, από μέρα σε μέρα και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

«Οι φακοί ηλίου Oscar & Frank της Essilor έχουν σχεδιαστεί για να είναι το πιο εξαιρετικό συστατικό των γυαλιών ηλίου. Αντιδρούν και μεταμορφώνονται ανάλογα με το περιβάλλον για να ενισχύσουν την όραση και να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας».

Πέρα από τις τεχνικές επιδόσεις: κάνουμε τους φακούς ένα γνήσιο αξεσουάρ μόδας. Με την υποστήριξη κορυφαίων σχεδιαστικών εταιρειών και των καλύτερων οπτικών εμπειρογνωμόνων, συνδυάζουμε την ανάλυση τάσεων με την οπτική απόδοση.

Το αποτέλεσμα? Δημιουργήσαμε έναν απαράμιλλο αντηλιακό φακό που διαθέτει 100% προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA & UVB, διατηρώντας 100% οπτικά σωστή όραση, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν να βλέπουν με τη χαρά να τους βλέπουν.

 

ACETATE BY MAZZUCCHELLI 1849

ACETATE FRAMES BY: MAZZUCCHELLI 1849 X OSCAR & FRANK EYEWEAR

Mazzucchelli, μια οικογένεια, 6 γενιές που μοιράζονται την ίδια αποστολή και αξίες: αριστεία στην καινοτομία και την ποιότητα με έμφαση στην παράδοση και τη δεξιοτεχνία. Οι πολιτιστικές ρίζες της Mazzucchelli βρίσκονται στην αποφασιστικότητα της εταιρείας να είναι πάντα πρωτοπόρος, στην κλίση της έρευνας, της τεχνικής και αισθητικής καινοτομίας και στην εμπειρία και την ικανότητα να συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Το μικροσκοπικό εργοστάσιο, που ιδρύθηκε το 1849, κατασκευάζοντας χτένες και κουμπιά από κέρατα ζώων, κόκαλα και κέλυφος χελώνας, έγινε μια διεθνής εταιρεία με εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνογνωσία, επιτρέποντας στη Mazzucchelli 1849 να διαπρέψει στην παραγωγή ημικατεργασμένων πλαστικών υλικών με υψηλά τεχνικά και αισθητικές ιδιότητες.

Πάνω από τρεις αιώνες το επιχειρηματικό πνεύμα, η διαίσθηση και το όραμα επέτρεψαν στο Mazzucchelli 1849 να λάβει μια σφαιρική άποψη για τις αμέτρητες νέες προκλήσεις της αγοράς και να συνομιλήσει με τον κόσμο της μόδας που απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία στα αισθητικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Εκτός από τα φύλλα Celluloid και Cellulose Acetate, η παραγωγή Mazzucchelli 1849 επεκτάθηκε με την πάροδο του χρόνου για να συμπεριλάβει μεμβράνες PVC για πιστωτικές κάρτες και φαρμακευτική χρήση, ενώσεις κόκκων στυρενίου για αυτοκίνητα και οικιακές συσκευές, καθώς και την παραγωγή τελικών ειδών όπως σκι. οφθαλμικοί φακοί και ενδυματολογικά αντικείμενα κοσμήματος. Επί του παρόντος, η Mazzucchelli 1849 είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή και διανομή της οξικής κυτταρίνης, ενός πλαστικού υλικού που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την παραγωγή γυαλιών και σκελετών γυαλιών ηλίου.

 

Πηγή: oscarandfrank.com