Τι λένε τα γυαλιά ηλίου για την προσωπικότητα σου
Συμβουλές & Tips

Τι λένε τα γυαλιά ηλίου για την προσωπικότητα σου

Τα γυαλιά ηλίου είναι μέρος της εμφάνισής μας και σίγουρα αντανακλούν πτυχές της προσωπικότητάς μας ή βοηθούν στη δημιουργία της εικόνας που θέλουμε να παρουσιάσουμε στους άλλους. Βασιζόμενοι σε αυτό, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή σχήματα γυαλιών ηλίου καθώς και το τι μπορεί να προδίδουν για το ύφος και το στυλ σας.

Sporty Γυαλιά Ηλίου– ο Αθλητικός τύπος

Ιδανικά για πεζοπορία, ποδήλατο, σκι ή αναρρίχηση τα Sporty Γυαλιά Ηλίου σίγουρα φανερώνουν έντονα την αθλητική πλευρά σας. Ωστόσο, όσο κι αν αγαπάμε τα σπορ γυαλιά ηλίου μας, είναι καλό να έχουμε κι ένα πιο συμβατικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το οποίο να προορίζουμε για λιγότερο casual εμφανίσεις.

Γυαλιά Aviators – ο «Αμερικάνος»

Αντιπροσωπευτικά του «Αμερικάνικου» στυλ, τα γυαλιά Aviators μπορούν να συνοδεύσουν μία απλή εμφάνισή όπως με τζιν και Τ-shirt ή να συνδυαστούν εξίσου υπέροχα με ένα κοστούμι. Φορώντας τα γυαλιά που αρχικά σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες των Αμερικανών πιλότων, σίγουρα δημιουργείτε ένα δυναμικό και άνετο στυλ. Τα Aviators τα φοράνε συνήθως οι πιο «σκληροί» άντρες και οι πιο «ελεύθερες» γυναίκες γιατί αποπνέουν ένα κλασσικό αλλά και επαναστατικό στυλ.

Μεγάλα Τετράγωνα γυαλιά – ο «Διάσημος»

Είναι έντονα, στο πρόσωπό σας, και δίνουν ένα εκκεντρικό ύφος στην εμφάνισή σας , το οποίο μπορεί να είναι αρκετά «cool» με το ανάλογο ντύσιμο. Φορώντας τα αναμφίβολα θα τραβήξετε τα βλέμματα και θα αισθανθείτε, έστω για όσο τα φοράτε, διάσημος.

Μικρά και στρογγυλά γυαλιά – ο «Διανοούμενος»

Τα Μικρά Στρογγυλά γυαλιά επιλέγονται από εσάς που θέλετε να χαρίσετε κομψότητα και ένα σοφιστικέ στυλ στην εμφάνισή σας! Φορώντας τα μπορεί να χαρακτηριστείτε εκλεπτυσμένος, καλλιεργημένος, έξυπνος, απλός, intellectual, ίσως και σνομπ.

Γυαλιά Vintage – Old School

Μία ρετρό επιλογή, βγαλμένη από την δεκαετία του ΄50 , του ΄60 ή ΄70 σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θυμίζοντας τον James Dean ή τον Steve Mcqueen την Audrey Hepburn ή την Grace Kelly δημιουργείτε ένα έξυπνο, μοναδικό και εκκεντρικό στυλ. Επιλέξτε τα Vintage γυαλιά που σας ταιριάζουν.

Χρωματιστά γυαλιά με ιδιαίτερα σχήματα – ο Εναλλακτικός

Προτιμάτε τα funky, μοναδικά σχήματα, φωτεινά χρώματα και μοτίβα, δηλαδή τa Artistic γυαλιά. Μοναδικό στυλ που συνήθως επιλέγουν άνθρωποι της μουσικής, της τέχνης, ανέμελοι, χαλαροί, με ελεύθερο πνεύμα και γενικά όσοι επιλέγουν να είναι πρωτότυποι, τόσο στην εμφάνιση τους όσο και στη ζωή τους.

Oversized γυαλιά – ο Πλούσιος (ή ο μυστηριώδης)

Τα Oversized γυαλιά αποτελούν μια τολμηρή επιλογή, ελαφρώς θηλυκή και πολύ fashionista . Φορώντας τα σίγουρα παρουσιάζετε μια έντονη προσωπικότητα που ακολουθεί τη μόδα και έχει την άνεση να την ακολουθήσει. Ταυτόχρονα είναι ο τέλειος τύπος γυαλιών για να “κρυφτείτε” και να παρουσιάσετε μία μυστηριώδη εμφάνιση. Δημιουργήστε τη δική σας σκιά μυστηρίου επιλέγοντας αυτά τα γυαλιά και κάντε τον κόσμο να αναρωτιέται ποιος πραγματικά είστε.